Archief voor de categorie 'Verslaglegging'.

Congresverslag – Making a difference

24 06 2014

In de cultuuromslag die de kunstwereld doormaakt kan de creative producer grenzen verleggen en op een innovatieve manier samenhang creëren tussen kunstenaars, de gemeenschap en de financiering. Na twee eerdere symposia over Creative Producing vond op 23 en 24 juni 2014 het internationale symposium ‘Social & Creative Entrepreneurship/Making a Difference’ plaats op de Theaterschool in Amsterdam.

Gasten uit Nederland, Engeland, Schotland, Hongarije, Turkije, de Verenigde Staten en Brazilië geven hun visie op de rol van
de creative producer.

open het gehele artikel in pdf

Congresverslag – Kunsteducatie in de 21e eeuw

12 06 2012

onderzoeksarenaWat zijn de kansen en uitdagingen voor kunsteducatie in de 21ste eeuw? De Master Kunsteducatie van de Hanzehogeschool en NHL organiseerden in het voorjaar van 2012 drie onderzoeksarena’s. In het Noorden van Nederland zetten thema’s als krimp, participatie en nieuwe mediatechnologieën de toon.

open het gehele artikel in pdf

 

Congresverslag Zonnewendebijeenkomst

21 06 2010

Zonnewendebijeenkomst: op uitnodiging van de Cultuurformatie kwam op 21 juni 2010 een veertigtal sleutelpersonen uit de cultuursector bijeen, om zich te bezinnen op de financiële crisis en de nieuwe politieke situatie. Het idee werd omarmd om aan de kabinetsformateur een ‘nieuw geluid’ te sturen namens de gehele sector.

open het gehele artikel in pdf

Congresverslag NPO – Meer ruimte voor avontuurlijk gedrag

27 04 2010

npoMeer ruimte voor avontuurlijk gedrag: verslag van de werkconferentie ‘Omroep en cultuur’ die plaatsvond op 27 april 2010 en werd georganiseerd door het Ministerie van OCW, de Nederlandse Publieke Omroep en de Cultuurformatie.

open het gehele artikel in pdf

  •  
  •